Vierdaagse inspiratieleerkring Platform31

Met Platform31 en de VNG Academie begeleid ik de 4-daagse inspiratieleerkring ‘Visie en sturing op langer thuis wonen’. De eerste reeks vond in de eerste helft van dit jaar plaats. De tweede reeks is eind november afgerond. Begin 2018 start weer een nieuwe leerkring, daar is nog plaats!

Leerkring ‘Visie en sturing op langer thuis wonen’
Met elkaar willen we er voor zorgen dat kwetsbare mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking zoveel mogelijk in hun eigen leefomgeving wonen en zelfredzaam zijn. Gemeenten en partners hebben hierin een belangrijke verantwoordelijkheid. In deze leerkring gaan we samen aan de slag met het ontwikkelen van een visie voor de gemeente.

Voor wie?
De leerkring is bedoeld voor gemeentelijke projectleiders, beleidsontwikkelaars of strategen met als doel om meer inzicht en kennis te verwerven op strategisch sturen en afstemming tussen het wonen en het sociale domein. Vanuit de domeinen wonen en Wmo werken collega’s in duo’s samen. Op de website van Platform31 lees je meer over de leerkring en delen deelnemers hun ervaringen.

Contact
Auguste Renoirrade 16
2907 MR
Capelle a/d IJssel
        
Telefoon
06-21869955
   
E-mail
mail@guidoderuiter.nl