Home

Wonen, Welzijn en Zorg.
Met een focus op (organisaties en samenwerkingsverbanden gericht op) ouderen en mensen met een beperking.
Ik heb kennis van en ervaring met zowel de 'harde' (vastgoed) als de 'zachte' (mens, zorg en welzijn) kant, en doe niets liever dan mensen en ideeën verbinden, vooral als dat ten goede komt aan ouderen en mensen met een beperking.
Ik weet inmiddels hoe samenwerken vaak méér oplevert dan verwacht of gevreesd, dat is dan ook een belangrijk uitgangspunt in mijn werk, en die kennis deel ik met liefde.

Woningcorporaties, zorgorganisaties, gemeenten en kenniscentra met vraagstukken op het snijvlak van wonen, welzijn en zorg weten mij te vinden als:

  • adviseur
  • procesmanager
  • coach
  • interim-manager.

Verbinder van mensen en ideeën, katalysator van innovatieve samenwerking.

Wonen, Welzijn & Zorg integraal bekeken
Ik ben ervan overtuigd dat vragen op de terreinen Wonen, Welzijn en Zorg een integrale benadering vereisen. Het is een aanpak die leidt tot een betere kwaliteit van leven.
Naast deze inhoudelijke overtuiging vraagt ook de actuele financiële druk op de zorg, de vergrijzing en de veranderende financiering van de gehandicaptenzorg om keuzes waarbij samenwerking en verbinding tussen organisaties en aanpalende sectoren tot verrassende meerwaarde kan leiden.

Wonen, zorg en welzijn

Opdrachten en projecten uitvoeren die maatschappelijke relevantie hebben is mijn passie en drive.
Dit gebeurt onder meer wanneer mensen langduriger zelfstandig kunnen blijven wonen, ontmoeting gestimuleerd en gefaciliteerd wordt en mensen met een beperking zinvol meedoen in de maatschappij.

Download hier een leaflet over mij en mijn werkwijze (pdf).

Bekijk mijn profiel op Linkedin. Ga naar het LinkedIn profiel van Guido de Ruiter

Volg mij op twitter.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

 

 

Contact
Auguste Renoirrade 16
2907 MR
Capelle a/d IJssel
        
Telefoon
06-21869955
   
E-mail
mail@guidoderuiter.nl