Algemene gegevens

Over Guido de Ruiter 
Sinds 2008 werk ik als zelfstandig adviseur op het terrein van wonen, welzijn en zorg. 
Daarvoor heb ik jarenlange management- en consultantervaring bij woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en instellingen voor maatschappelijk werk. Juist omdat ik de verschillende belangen bij vernieuwende concepten voor bewoners van binnenuit ken, ben ik in staat processen te begeleiden waarbij organisaties vanuit een verschillende achtergrond aan een gezamenlijk doel werken.

Ervaringsdeskundige.
Ik heb een vader van ruim 90 die nog zelfstandig woont. Hij maakt geregeld gebruik van voorzieningen in zijn wijk en tot voor kort was hij mantelzorger voor zijn partner. Daarnaast heb ik een zoon met verstandelijke en psychiatrische beperkingen.
Dit alles zorgt ervoor dat ik ook als ‘gebruiker’ meemaak hoe organisaties werken. Ik zie dagelijks wat er nodig is en wat er anders kan – en soms wat er anders zou moeten. Deze ervaringsdeskundigheid zet ik uiteraard in voor mijn werk.

Verschil maken 
Ik ben iemand die graag verschil maakt. Organiseren zit mij in het bloed. Ik ben betrokken en enthousiast en altijd op zoek naar de combinatie van het welzijn van de bewoners en de zakelijke belangen van de betrokken (commerciële) partijen en opdrachtgevers. Resultaten behalen vind ik belangrijk. Net als samenwerken. Vandaar dat ik, afhankelijk van het type project, ook andere deskundigen uit mijn netwerk kan inschakelen en aanhaken.

LinkedIn
Hier is mijn profiel op Linkedin te zien. Ga naar het LinkedIn profiel van Guido de Ruiter

twitter
Volg mij op 

Colofon

Foto's
De foto's die op deze website staan zijn vrijwel allemaal gemaakt door mijn vader. De meeste zijn van bewoners van een verpleeghuis in Vlaardingen, waar hij vlakbij woont is en waar hij regelmatig gebruik maakt van de voorzieningen. Drie foto's zijn afkomstig van eerlijkefoto.nl.

Vormgeving
Mijn logo is ontworpen door Linda Zoon van DUS.

Website
Mijn website is gebouwd door Webparking.

Als je het gevoel hebt dat alles tegen zit, loop dan eens de andere kant op.

Contact
Auguste Renoirrade 16
2907 MR
Capelle a/d IJssel
        
Telefoon
06-21869955
   
E-mail
mail@guidoderuiter.nl